Thursday, 14 April 2011

Cerita Nenek Kawan aku

Ada 3 orang nenek di Rumah Orang Tua-Tua,mereka ni sedang bersembang dalam satu bilik.Mereka bercakap pasal diri mereka yang dah nyanyuk.


Nenek 1:Aku ni teruk betul la..kalau aku letak satu barang tu,aku dah tak ingat kat mana aku letak...

Nenek 2:Itu kira okey la,aku lagi teruk!kalau aku turun atau naik tangga...
then aku stop,aku dah tak ingat...aku turun ke,aku naik...?

Nenek 3:Apa la korang semua ni,aku yang lebih tua dari kau berdua pun still okey lagi.(ketawa sambil tangannya mengetuk-ngetuk meja)
lepas tu nenek 3 terdiam sebentar...

Nenek 3: oit!siapa pulak yang ketuk pintu tu....?

No comments:

Post a Comment